Vytisknout

Laubova, Praha 3, Vinohrady

110 000 Kč (4 348 €) měsíčně + poplatky a služby

Byt (4+kk) k pronájmu

ID: BR00297
Vinohrady, Praha - Photo 2

Tento elegantní a světlý byt se nachází v pátém patře nově opraveného činžovního domu s výtahem. Minimalistický a velmi moderní interiér bytu byl navržen architektonickým studiem Design by Donlic.
Byt tvoří otevřený obývací pokoj s moderní vybavenou luxusní kuchyní a krbem. Velká posuvná francouzská okna umožňují vstup na balkon (27m2) a jsou orientována do klidného vnitrobloku. Jsou zde tři ložnoce, dvě koupelny vybavené vanou, oddělenou sprchou, bidetem a WC. Byt je vybaven vestavěnými skříněmi.
K technickému zázemí bytu patří bezpečnostní dveře, zabudované stropní osvětlení, internetové připojení, alarm, videotelefon. Dále je k dispozici pračka se sušičkou a za příplatek je možné pronajmout parkovací stání v domě.
Dům se nachází v klidné ulici v atraktivní živé čtvrti na Vinohradech. Nachází se jen kousek od náměstí Jiřího z Poděbrad, které nabízí výběr jedinečných kaváren, obchodů a restaurací. Na náměstí se pravidelně konají trhy, kde lze zakoupit různé potraviny či produkty od místních dodavatelů a výrobců.
Stanice metra je vzdálena od domu pouze 3 minuty chůze. Oblíbneý park Riegrovy sady je rovněž v bezprostředním okolí.
PENB: G

Charakteristika

Celková Plocha: 200 m²
Patro: 5. patro
Výtah: Ne
Vybavení: Nezařízeno
Balkón: Ne
Terasa: Ne
Lodžie: Ne
Recepce: Ne
Koupelny: 2
Zahrada: Ne
Bazén: Ne